Airco's

 

Airco's

P.R.S. Onderhoudsservice biedt een uitgebreid assortiment aan klimaatsystemen voor elke situatie: van systemen voor thuis tot aan complete klimaatbeheersing-installaties voor kantoren, winkels, hotels, scholen, musea, ziekenhuizen en de industrie. Deze systemen zijn ideaal om ruimtes te koelen, te verwarmen, te ventileren en te ontvochtigen.
 

Service

P.R.S. Onderhoudsservice levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige airconditioning systemen. Onze hoofdleverancier is mitsubishi deze airco's hebben een garantie van 5 jaar met A+++, Ionisator & slimme Wi-Fi bediening. Heeft u liever een ander merk dan is dat ook mogelijk. Wanneer u bij ons een airconditioning systeem aanschaft, wordt deze altijd afgestemd op specifieke wensen, specifieke gebouwen en specifieke temperatuuromstandigheden. Met een airconditioning systeem van P.R.S. Onderhoudsservice bent u altijd verzekerd van een optimaal comfort!
 
 
 
 

Meer weten ?

Wilt u meer weten over onze diensten ? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje naar :
rotterdam@prs-onderhoudsservice.nl.
Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!