Schilderwerk / spuitwerk

 
 
 

Buitenschilderwerk

Wij doen buitenschilderwerkzaamheden zoals het schilderen van deuren en ramen en alle overige schilder- en glaswerkzaamheden.
De voorbewerking van het buitenschilderwerk wordt vaak onderschat, terwijl dit essentieel is om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen. P.R.S. Onderhoudsservice heeft de expertise om de ondergrond vakkundig te bewerken, hierdoor zal het resultaat uitstekend zijn. P.R.S Onderhoudservice werkt met kwaliteitsproducten van onder anderen Sikkens, Trimental, Wijzonol en Sigma Coatings.
 

Binnenschilderwerk

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, het binnenschilderwerk van uw woning verdiend een opknapbeurt. U wilt simpelweg uw interieur een verfrissende uitstraling geven, of er treden signalen op die aangeven dat uw binnenschilderwerk aan vervanging toe is. P.R.S. Onderhoudsservice geeft graag uitvoering aan uw wensen.
P.R.S.Onderhoudsservice is rijk aan ervaring en beschikt over de benodigde kennis en gereedschappen om uw binnenschilderwerk weer te laten uitblinken. Uw huis zal door het vernieuwde binnenschilderwerk in waarde en aanzien stijgen. plafonds, kozijnen en deuren onderhanden. Wij werken met kwaliteitsproducten van onder anderen Sikkens, Trimental, Wijzonol en Sigma Coatings.
 
 
 

Spuitwerk

Naast traditioneel schilderwerk hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in spuitwerk.
Latex spuiten
Latex wordt door middel van een airless spuit op wanden en plafonds aangebracht. Het voordeel van spuitwerk is dat het geen structuur achterlaat op de ondergrond. Net als traditioneel sauswerk kan het in iedere gewenste kleur gespoten worden. Latex spuiten bespaard tijd, geld en het eindresultaat is strak en streep loos.
Lak spuiten
Om een zo mooi mogelijk resultaat te bieden, werken wij met de beste materialen en apparatuur. Wij kunnen voor u op locatie spuiten. Lak spuiten bespaard tijd, geld en het eindresultaat is strak en streeploos.
 

Meer weten ?

Wilt u meer weten over onze diensten ? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje naar :
rotterdam@prs-onderhoudsservice.nl.
Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!