Timmerwerk / Tuin betegelen / schutting

 

Timmerwerk

Of het nu gaat om een carport, nieuwe schuur, dakraam of bijvoorbeeld een radiatoromkasting, u kunt ervoor bij P.R.S. Onderhoudsservice terecht. Voor onze werkzaamheden als timmerman is het belangrijk om met hoogwaardig hout te werken. Het juiste hout en de overige materialen kunnen wij voor u bemachtigen via ons uitgekiende netwerk aan leveranciers. Op deze manier bieden wij u de beste prijskwaliteitsverhouding.

Net als met ons timmerwerk bieden wij u in onze dienstverlening ook de mogelijkheid voor een brede uitvoering aan onderhoudswerkzaamheden, aangezien deze twee vaak niet los gezien kunnen worden. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en onze vakkundigheid kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op het gebied van timmer- en onderhoudswerkzaamheden. Een dienstverlening die een directe bijdrage levert als het gaat om uw woningwaarde en het plezier wat u hieraan mag beleven.

 
 
 

Straten

Heeft u plannen om uw tuin voor het eerst of opnieuw te laten betegelen? Dan bent u bij P.R.S. Onderhoudsservice op het goede adres. Met het betegelen van uw voor of achtertuin kunt u geheel uw eigen stempel op de tuin zetten. het aanleggen van tuintegels geven namelijk een persoonlijke uitstraling aan een tuin. De tegels zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten, stijlen, maten en kleuren en kunnen zelfs over bestaande tegels worden aangelegd.

Wanneer kiest voor bestraten van u tuin heeft u straks maar weinig onderhoud meer aan uw tuin en kunt u in de tuin vooral heerlijk zitten en genieten. De tuin betegelen kan u dus veel plezier op gaan leveren.

 

Schutting

Een schutting zorgt voor een sfeervolle afbakening van uw tuin. Schuttingen heb je in allerlei soorten en maten. Heijboer Tuinhout uit Moerkapelle is een specialist op het gebied van tuinhout en maakt graag uw schutting op maat. Wij bouwen diverse soorten schuttingen, of het nu om houten varianten gaat, een klimop schutting, of een hout beton schutting. Wij helpen graag.

P.R.S. Onderhoudsservice betekent maatwerk. Wij adviseren graag en denken mee over het type schutting. Ook houden wij rekening met aanvullende zaken, zoals de bodemsamenstelling en de erfscheiding.

 
 
 

Meer weten ?

Wilt u meer weten over onze diensten ? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje naar :
rotterdam@prs-onderhoudsservice.nl.
Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!